Blogs

De kracht van goede isolatie

Verhoog je huiscomfort en bespaar op energiekosten. Benieuwd wat Spouwmuurisoltie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie voor u kan betekenen?

06-02-2023

Blog vloerisolatie

Verbeter de comfortniveaus in uw huis met vloerisolatie. Kies uit een breed scala aan materialen, waaronder folie, PUR-schuim en mineralenwol, en verminder uw energieverbruik en geluidsniveaus. Ga vandaag nog voor vloerisolatie.

06-02-2023

Blog bodemisolatie

Trio isolatiechips is een isolatiemateriaal voor bodemisolatie, gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Het materiaal heeft uitstekende isolerende eigenschappen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Het kan eenvoudig geïnstalleerd worden met behulp van een blaasmachine en draagt bij aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van een huis.

21-02-2023

tussenvloer

Verminder uw energierekening met tussen vloer isolatie en inblaaswol

Deze blog gaat over de voordelen van tussen vloer isolatie met inblaaswol voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van een huis. Het materiaal heeft uitstekende isolerende en geluidsisolerende eigenschappen, is milieuvriendelijk en kan snel en eenvoudig worden aangebracht. Door het gebruik van tussen vloer isolatie kan er veel geld worden bespaard op de energierekening.

09-03-2023

Knauf Supafil HR++ minerale wol: de slimme keuze voor uw woning, met Offermans-Services als betrouwbare partner voor de installatie.

Kies voor de uitstekende isolerende eigenschappen, brandveiligheid en duurzaamheid van Knauf Supafil HR++ minerale wol voor uw woning, met de betrouwbare partner Offermans-Services voor de installatie. Verbeter het comfort van uw huis en bespaar op energiekosten met deze slimme keuze.

18-04-2023

Laat je huis stralen met het professionele schilderwerk van Offermans-Services

Met het mooie weer op komst is het tijd om je huis te laten stralen met professioneel schilderwerk. Ontdek de voordelen van schilderwerk en waarom Offermans-Services met 15 jaar ervaring en gebruik van hoogwaardige materialen de beste partner is voor jouw project.

18-04-2023

Knauf supafill machine & eps parels machine

Wat is het verschil tussen Knauf supafill & EPS parels?

Heb je last van een hoge energierekening en een oncomfortabel huis? Dan kan het isoleren van je spouwmuur een slimme en duurzame oplossing zijn. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor spouwmuurisolatie, zoals Knauf Supafil en EPS-parels. Maar wat zijn de voor- en nadelen van elk materiaal? En welk materiaal is geschikt voor jouw specifieke situatie? In dit artikel vergelijken we Knauf Supafil en EPS-parels en geven we je een idee van de eigenschappen van elk materiaal, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen over het isoleren van je spouwmuur.

09-02-2023

IMG-20221127-WA0040

Blog verduurzaming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp.

09-02-2023

Blog spouwmuurisolatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp.

09-02-2023