Schip het vertrouwen

Scheepsisolatie en jachtisolatie

Bent u op zoek naar scheepsisolatie of jachtisolatie?

Offermans services zorgt voor meerdere soorten isolatie. Zo passen wij isolatie toe in uw woningde bouw, in de industrie, de landbouw en natuurlijk in de scheepsbouw.

Scheepsisolatie

Wij zorgen voor isolatiesystemen op maat. Hierbij kunt u denken aan isolatie voor koel- en vriesruimten en leidingen aan boord van schepen of jachten. We verzorgen ook de isolatie voor grote koelruimtes bij bijvoorbeeld vissersschepen.

Jachtisolatie

Heeft u last van vochtige plekken bij uw jacht? Condensvorming zorgt ervoor dat er vochtige plekken kunnen ontstaan. Door isolaite op de romp aan te brengen wordt, komt er een laagje op. Dit zorgt voor een optimale isolatie en neemt het probleem van condensvorming weg.

Polyurethaan

Het gespoten polyurethaan kan op vrijwel elke ondergrond (denk aan metaal golfplaat, damwand,isolatieplaat, hout, of metselwerk) worden aangebracht mits het droog, vetvrij en stofvrij is. Het polyurethaan is sterk, taai, rotvrij, blijvend naadloos, condensvrij en ongevoelig voor agressieve dampen. Naast sprayen past Offermans Services ook gietwerk met polyurethaan toe in drijflichamen, koel- en vriesruimen en bekistingen.

  • Koel ruimtes
  • Vries ruimtes
  • Kleine schepen
  • Jachten

Bent u op zoek naar scheepsisolatie of jachtisolatie? Neem contact op met Offermans Services. Samen kijken we naar de beste oplossing!