Schilderwerken bedrijven

Industrieel schilderwerk

Offermans services voert zijn werkzaamheden uit voor opdrachtgevers in onder andere de (petro-) chemische industrie,voedingsmiddelen industrie en zuivelindustrie.

De industrieel schilders werken hier vaak in een omgeving waar de productie van de opdrachtgever doorgaat, of waar juist in een productiestop in zeer korte tijd de werkzaamheden gedaan moeten worden.

Offermans services is een ervaren specialist in het werken in een operationele omgeving, waarbij veiligheid de hoogste prioriteit krijgt. Er worden duidelijke principes en strikte regels gesteld. We kijken er dan ook intensief op toe dat alles wat overeengekomen is, wordt nageleefd.

Naast de uitvoering van schilderwerken kunnen wij een groter pakket aan diensten aanbieden. Offermans services is een ervaren multidisciplinair aannemer en kan binnen de projecten ook de coördinatie en uitvoering van onder andere  isolatie , beton herstel en kunstof vloeren verzorgen.

Referenties:
  • Aviko
  • Steensma (Damco)
  • Bilfinger 
  • Gacon
  • Brabant mobiel
  • Hertel 

Voedingamiddelen industrie

Offermans services is al jaren actief met schilderwerk voor de voedingsmiddelen
industrie. 
Wij hebben de hygiëne hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om handmatig ontroesten, stralen of stofvrijstralen dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Snel en hygiënisch

Bij schilderwerk voor de voedingsmiddelen industrie is het belangrijk dat de klus snel geklaard wordt. Tevens is hygiëne een belangrijk punt, aangezien het gevaar voor besmetting bestaat. 

Ervaren in schilderwerk voor voedingsmiddelen industrie

Offermans heeft ruime ervaring opgedaan met schilderwerken in de levensmiddelen- en voedingsmiddelen industrie. Wij werken hier vaak in een omgeving waar de productie van de opdrachtgever doorgaat, of waar juist in een productiestop in zeer korte tijd de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. We kijken vantevoren wat de beste oplossing is voor het schilderwerk. Wij en onze verf leverancier zullen voor u de juiste producten en middelen gebruiken volgens de norm voor de voedingsmiddelen industrie.

Wilt u gebruik maken van onze dienst: schilderwerk voor voedingsmiddelen industrie?