Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie?

Huis isoleren Rotterdam

Maak Je Rotterdamse Huis Comfortabeler met Spouwmuurisolatie!

Wil je graag genieten van een comfortabeler huis in Rotterdam, ongeacht het seizoen? Spouwmuurisolatie is dé oplossing die je zoekt! Met de juiste isolatie kun je je huis aanzienlijk energie-efficiënter maken en tegelijkertijd je energierekening verlagen.

De winters in Rotterdam kunnen behoorlijk koud zijn, maar met spouwmuurisolatie houd je de kou buiten en de warmte binnen. Dit betekent dat je huis lekker warm blijft zonder dat je de thermostaat constant hoeft op te draaien. Maar ook tijdens de zomer profiteer je van spouwmuurisolatie. Het houdt namelijk niet alleen de warmte buiten, maar zorgt er ook voor dat de koelte binnen blijft. Zo blijft het binnen aangenaam, zelfs op de heetste dagen.

Daarnaast heeft spouwmuurisolatie ook positieve gevolgen voor het milieu. Je vermindert namelijk je CO2-uitstoot, omdat je minder energie nodig hebt om je huis op de gewenste temperatuur te houden. Dit draagt bij aan een groenere toekomst en een duurzamere leefomgeving voor zowel jou als voor toekomstige generaties.

Wacht niet langer! Neem de stap om je huis in Rotterdam te isoleren met spouwmuurisolatie en geniet van het directe comfort en de langdurige voordelen. Bespaar op je energierekening terwijl je bijdraagt aan een schonere planeet. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan - begin vandaag nog met het verbeteren van de isolatie van je huis!

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies op maat voor uw woning en wensen

Gecertificeerd

Wij zijn erkend installateur van Knauf Supafil

Kwaliteit

Offermans Services maakt gebruik van gecertifiteerde producten

Voordelen van Knauf Supafil spouwmuurisolatie

  • De isolatie kost relatief weinig, terwijl de besparing groot is.
  • Supafil spouwmuurisolatie is onbrandbaar.
  • De witte wol is vochtafstotend en dampdoorlatend.
  • Knauf Supafil heeft een hoge isolatiewaarde
  • Supafil heeft goede akoestische (geluiddempende) prestaties.

Spouwmuurisolatie
Meer weten over spouwmuurisolatie? Hier vindt u antwoord op veel voorkomende vragen.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

Door de spouwmuren; van uw woning te isoleren met Knauf Inslulation SUPAFIL blijft uw woning in de winter beter warm en in de zomer koeler.

Daarnaast heeft Supafil een geluidsisolerende werking. Een goed geïsoleerde woning warmt veel sneller op en geeft meer comfort. Bovendien kan de besparing op uw energiekosten oplopen tot wel 25%. Hiermee bewijst u ook het milieu een goede dienst door bij te dragen aan een vermindering van de CO2 uitstoot. Tenslotte stijgt de waarde van uw pand door isolerende maatregelen te nemen.

Kan spouwmuurisolatie vochtproblemen veroorzaken? 

In de beginjaren zijn er veel fouten gemaakt bij de na-isolatie van spouwmuren. Onder andere door gebruik van niet geschikte materialen en ondeskundigheid ontstond in een groot aantal gevallen een probleem met vocht.

Offermans services is een bedrijf dat zorgvuldig en professioneel te werk gaat en gebruikt maakt van de beste materialen en de meest geavanceerde apparatuur. Offermans services gebruikt SUPAFIL  is ongevoelig voor vocht, is rot- en schimmelvrij en vormt geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.

Welke woningen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie? 

Indien uw woning is gebouwd tussen 1930 en 1975 komt deze in aanmerking voor (na)isolatie. Woningen van voor 1930 hebben veelal geen spouwmuur. Woningen gebouwd na; 1975 hebben meestal reeds een vorm van spouwmuurisolatie.

Met welk soort isolatie wordt uw spouwmuur gevuld? 

Wij maken gebruik van Knauf Isulation SUPAFIL HR++ inblaaswol. In vaktermen ook wel genoemd als minerale glaswol. Dit isolatie materiaal is specifiek ontwikkeld voor de na isolatie van bestaande spouwmuren. De glaswol wordt gemaakt door verhitting van glasscherven en calciumcarbonaat, siliciumdioxide en natriumcarbonaat. De vezels die in het productieproces ontstaan, worden gebonden met een bindmiddel.

Hoelang gaat spouwmuurisolatie mee? 

Spouwmuurisolatie die wordt aangebracht in uw spouwmuur gaat net zolang mee als uw huis zelf. Het isolatie materiaal wat wij gebruiken, vervormt niet en kan ook niet vergaan. 

Wat houdt de RD waarde in bij spouwmuurisolatie?  

Rd is de warmteweerstandswaarde van het isolatiemateriaal, uitgedrukt in m2 K/W. De Rd waarde van Supafil bedraagt bij een spouwmuurdikte van 6 cm, 1,75 m2 K/W. Naarmate een spouw dieper is, neemt de Rd waarde toe.